Το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καρδίτσας καλεί:

Α.  Όλους τους εκπαιδευτικούς Π.Ε.(Δασκάλους, Νηπιαγωγούς και Εκπαιδευτικούς Ειδικοτήτων) που έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης από σχολείο σε σχολείο εντός της αρμοδιότητας του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καρδίτσας.

Β. Τους εκπαιδευτικούς Π.Ε. που βρίσκονται στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καρδίτσας και υπέβαλαν δήλωση για οριστική τοποθέτηση.

Γ. Όσους μετατέθηκαν από άλλες περιοχές.

Δ. Τους υπεράριθμους του 2011, οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ, ανεξάρτητα αν έκαναν αίτηση μετάθεσης ή όχι.

Ε. Τους υπεράριθμους παρελθόντων ετών που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας.

ΣΤ. Τους εκπαιδευτικούς που πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 21, παρ. 1 του Ν. 3699/08 και του άρθρου 47 παρ. 5β΄ του Ν. 3848/10 για οριστική τοποθέτηση σε ΣΜΕΑ και Τμήματα Ένταξης.

Να υποβάλουν δήλωση προτίμησης για τοποθέτηση ή μετάθεση σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα αρμοδιότητας του ΠΥΣΠΕ  Καρδίτσας, από 2-6-2011 μέχρι  και 7-6-2011 και μέχρι την ώρα 2.30μμ στο ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας.


Υπόδειγμα δήλωσης υπάρχει στη Διεύθυνση και στα Γραφεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας καθώς και συνημμένο στη εγκύκλιο που σας αποστέλλουμε.

Κάθε εκπαιδευτικός μπορεί στη δήλωσή του να ζητήσει μέχρι και είκοσι (20) σχολικές μονάδες για μετάθεση-τοποθέτηση.

Σ’ αυτή μπορεί να περιλαμβάνονται σχολεία, στα οποία υπάρχει οργανικό κενό, όπως φαίνεται στο συνημμένο πίνακα, όπως επίσης και κενά που θα δημιουργηθούν κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων.

Σας γνωρίζουμε ότι οι θέσεις των εκπαιδευτικών στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία και στα ολοήμερα νηπιαγωγεία είναι ενιαίες χωρίς να γίνεται διάκριση σε θέσεις κλασικού ή ολοήμερου προγράμματος.

Κατά συνέπεια οι δηλώσεις μετάθεσης - τοποθέτησης των εκπαιδευτικών θα αναφέρονται στη σχολική μονάδα και όχι σε συγκεκριμένο τμήμα.

Τα οργανικά κενά των σχολικών μονάδων είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Ν. Καρδίτσας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καρδίτσας, Πλαστήρα 56, στο τηλέφωνο 24410-79983

 

για να κατεβάσετε τη σχετική εγκύκλιο κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

icon υποβολή δηλώσεων προτίμησης μεταθέσεις-τοποθετήσεις