Με την έναρξη του σχολικού έτους 2020-2021, την 1η Σεπτεμβρίου 2020, οι εκπαιδευτικοί καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία στο σχολείο οριστικής ή προσωρινής τοποθέτησης.

Όσοι εκπαιδευτικοί δεν έχουν τοποθετηθεί σε σχολική μονάδα, θα αναλάβουν υπηρεσία στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας και λόγω των μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης της πανδημίας, θα αποστείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail της Διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το σχετικό έντυπο που επισυνάπτεται. Επισημαίνεται ότι οι εκπαιδευτικοί αυτοί θα πρέπει να ενημερώνονται καθημερινά για την πορεία των τοποθετήσεων, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας και όταν τοποθετηθούν θα αναλάβουν υπηρεσία στη σχολική μονάδα προσωρινής τοποθέτησης.

Όσοι εκπαιδευτικοί υπέβαλαν αίτηση προς τη Δευτεροβάθμια Υγειονομική Επιτροπή για απαλλαγή από διδακτικό έργο και άσκηση διοικητικού έργου, θα αναλάβουν υπηρεσία στη σχολική μονάδα όπου ανήκουν οργανικά, στην οποία και θα παρουσιάζονται, μέχρι την έκδοση της σχετικής απόφασης.

Έντυπο ανάληψης υπηρεσίας στη Διεύθυνση

Έντυπο ανάληψης υπηρεσίας στο Σχολείο