Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ2’ τάξης  του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας στα πλαίσια του προγράμματος eTwinning πραγματοποιήσαν στο μάθημα των Αγγλικών το έργο Mystory-yourstory-ourstory”, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις παραδοσιακές ιστορίες και τους μύθους κάθε χώρας.

Οι μαθητές, με οδηγό τους την καθηγήτρια

Αγγλικών κα Αθηνά Καζάνα, αναζήτησαν τις παραδοσιακές ιστορίες του τόπου τους, επέλεξαν αυτή που τους αρέσει περισσότερο και την απέδωσαν με το δικό τους, παιδικό, τρόπο στην Αγγλική γλώσσα. Στο πρόγραμμα αυτό, λοιπόν, συμμετείχαν χώρες που είχαν να διηγηθούν ιστορίες για νεράιδες και ξωτικά, για δράκους και κάστρα, για βασιλείς και ιππότες, για τον Καραγκιόζη και τον Χατζηαβάτη.Πολωνία και Τουρκία, Αγγλία και Γαλλία,Ελλάδα. Και η διάκριση ήρθε με το πρώτο βραβείο που απέσπασε η Ελλάδα με τον «Κήπο του Etwinning» σε διαγωνισμό για το καλύτερο λογότυπο.

20160830-ETW-001

Επίσης, για την ολοκλήρωση του προγράμματος, κατόπιν πρόσκλησης της διευθύντριας, κας Αριστέας Παπαδημητρίου, τα παιδιά είχαν την τιμή και τη χαρά να υποδεχτούν την αγαπημένη τους κ. Αγγελική Βαρελλά που τα έξυπνα βιβλία, τα εγγόνια και τα κεράσια αγαπά, και έχει μια τεράστια αγκαλιά για του κόσμου όλου τα παιδιά!!!

20160830-ETW-002

20160830-ETW-003