Η Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Καρδίτσας δια του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας διοργανώνει στα Πλαίσια του 34ου Πανελλήνιου Ερασιτεχνικού Φεστιβάλ Θεάτρου Καρδίτσας επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο:

«Η Θεατρική Παράσταση στην Π/θμια Εκπ/ση: Από τη θεωρία στην πράξη»

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στη Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας (Ν. Πλαστήρα 66, Καρδίτσα), την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 από τις 11.00 έως τις 14.00 (4 διδακτικές ώρες).

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες εκπαιδευτικοί, χωρίς να διαταραχθεί η λειτουργία των σχολείων (Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων) θα ισχύσουν τα εξής:

Από τα ολιγοθέσια σχολεία (νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία), που λειτουργούν από 2θέσια και άνω, μπορούν να το παρακολουθήσει ένας εκπαιδευτικός, με ανάλογη διαμόρφωση του ωρολόγιου προγράμματος. Στα πολυθέσια δημοτικά σχολεία (4θέσια και άνω) δύναται να το παρακολουθήσει ένας εκπαιδευτικός, με εισήγηση του Συλλόγου Διδασκόντων και όσοι εκπ/κοί θα έχουν ολοκληρώσει το διδακτικό τους ωράριο.

Θα δοθεί προτεραιότητα στους εκπ/κούς Θεατρικής Αγωγής, καθώς και στους εκπ/κούς που υλοποιούν τη φετινή χρονιά Πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων, στα πλαίσια του οποίου διοργανώνουν μία θεατρική παράσταση.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwPO79Kq931EPuTTnY3_S4SHmihIrRsS_QBJ8-pPnnAvsdiw/viewform έως το αργότερο τη Δευτέρα 12.3.2018 και θαειδοποιθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα για την επιβεβαίωση συμμετοχής.

                                       Παρακαλούμε για την ενυπόγραφη ενημέρωση των εκπ/κών.

Η Διευθύντρια Π.Ε. Καρδίτσας

                                                  

    

                                Μητσιάδη Ευθυμία