Για πρώτη φορά η χορωδία των παιδιών των 1ου & 4ου Νηπιαγωγείων Μουζακίου έλαβε μέρος στη 10η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας όπου βραβεύτηκε και δέχτηκε πρόσκληση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Διεθνείς Διαγωνισμούς

στο Pagani ή στην  Cosenza, τον Απρίλιο, ή να λάβει μέρος στο σημαντικό Μουσικό Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ στο Salerno της Ιταλίας τον Ιούλιο.
 Τα τραγούδια που ερμήνευσαν τα παιδιά ήταν:
1.    «Το παραμύθι έχει αρχίσει»
2.    «Γεια σου κύριε Μενεξέ»
3.    «Η Μυρτιά»
4.    «Μια Κυριακή του Μάρτη»
5.    «Παραμύθι με λυπημένο τέλος»
6.    «Αερικό»
   Οι Προϊσταμένες των νηπιαγωγείων, Ελένη Κάμπα και Έλενα Νασιοπούλου, συγχαίρουμε τα παιδιά μας για τη μουσική, τη χαρά και τη συγκίνηση που μας χάρισαν, καθώς και για τη μεγάλη διάκριση που απέσπασαν., όπως τονίζεται και στη συγχαρητήριο επιστολή που έλαβε η σχολική μας μονάδα:
 «….Κ. Κάμπα η Χορωδία σας άφησε θετικές εντυπώσεις για την απόδοση του προγράμματός της , το οποίο ερμήνευσε πειθαρχημένα, με καλή άρθρωση, ομοιογένεια φωνών και πολύ ωραία σκηνική παρουσία…. Η παρουσία της διευθύντριας της χορωδίας κ.Έλενας Νασιοπούλου ήταν καταλυτική……
Δεχτείτε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια….»

20180328-1 4-001


 Επίσης συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά τους μουσικούς Μαρία-Χριστίνα Μητροπούλου και Λευτέρη Βαγενά, που συνόδευσαν τη χορωδία μας με την ίδια χαρά τόσο στις πρόβες όσο και στην εμφάνισή της, με μόνο κίνητρο την αγάπη τους για τη μουσική και τα παιδιά.

20180328-1 4-002


  Συγχαρητήρια στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του φεστιβάλ,  κ.Νίκο Ευθυμιάδη, για το σημαντικό έργο που επιτελεί προβάλλοντας τον τόπο μας και για τον πολιτισμό που προσφέρει.
  Τον ευχαριστούμε θερμά που μέσα από αυτό το γεγονός που με την ίδια επιμονή και ενθουσιασμό πραγματοποιείται κάθε χρόνο και στο Μουζάκι, μας έδωσε την ευκαιρία με τη συμμετοχή μας να αναδείξουμε το εκπαιδευτικό μας έργο.

20180328-1 4-003


  Τον ευχαριστούμε ακόμα για την άψογη οργάνωση και τη ζεστή αγκαλιά με την οποία υποδέχτηκε τη μικρή σε ηλικία μα μεγάλη σε ενθουσιασμό χορωδία μας.
                                                                                    Οι Προϊσταμένες
                                                                           Ελένη Κάμπα, Έλενα Νασιοπούλου