Στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας οι μαθητές της Γ΄ τάξης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα του LETSDOIT, η οποία επισκέφτηκε το σχολείο μας στα πλαίσια ενός ταξιδιού σε όλη την Ελλάδα και με σύνθημα «Ρίζες που μας ενώνουν».

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν και να συζητήσουν θέματα που τους αφορούσαν σχετικά με το περιβάλλον και πώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν ώστε να σωθεί ο πλανήτης μας. Αποτύπωσαν σε ζωγραφιά μια καθαρή πόλη και παραλία αλλά και την βρώμικη, τη γεμάτη σκουπίδια. Αντιλήφθηκαν την έννοια της ανακύκλωσης και έδωσαν υπόσχεση να συμμετάσχουν στην πανελλήνια δράση που θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου 2020 κι έχει ως στόχο να κάνει πραγματικότητα το όνειρο για ένα καθαρό περιβάλλον.

20191210-5DM-001

 

20191210-5DM-002

20191210-5DM-003

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του LETSDOITGREECE και συγκεκριμένα το Νίκο, τον Μάρκο, την Αναστασία , την Φένια και τον Αναστάση που επισκέφτηκαν το σχολείο μας και που προσπαθούν να αφυπνίσουν μικρούς και μεγάλους ώστε να δημιουργήσουν την Εθνική Ελλάδος για το περιβάλλον. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Αντωνίου Σωτήριο, Αντιδήμαρχο καθαριότητας και την κ. Μεσιακάρη Ευαγγελία, επόπτρια καθαριότητας για την συμβολή τους στην επίτευξη αυτής της δράσης.