Με την τιμητική παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.Τιμόθεου έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, την Πέμπτη, 16-01-2020.

Στην κοπή παρευρέθηκαν ο Οργανωτικός Συντονιστής του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας κ.Κωτούλας Βασίλειος, οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου κα.Κοτρώτσιου Ευανθία και ο κ.Μπότας Αθανάσιος, ο Αναπληρωτής Δ/ντης της Π.Ε Καρδίτσας κ.Κούκλαρης Βασίλειος και μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Ν.Καρδίτσας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή χρονιά, συνεργασία και συμπόρευση στα θέματα που αντιμετωπίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί. Ευχαρίστησε την Αναπληρώτρια Διευθύντρια Εκπαίδευσης για την άψογη συνεργασία και την αντιμετώπιση από κοινού εκπαιδευτικών και θρησκευτικών θεμάτων.  

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Εκπαίδευσης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και τα θερμά του λόγια και ευχήθηκε σε όλους υγεία, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με γόνιμη συνεργασία για το καλό των μαθητών μας, των γονέων και των εκπαιδευτικών.

20200117-NEW-001

20200117-NEW-002

 20200117-NEW-003