Καλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ70.ΕΑΕ/71 και ΠΕ60.ΕΑΕ/61 που προσλήφθηκαν στη Διεύθυνση ΠΕ Καρδίτσας, να υποβάλουν έως την Παρασκευή, 28-08-2020, και ώρα 09:00 π.μ δήλωση προτίμησης τοποθέτησης σύμφωνα με τα λειτουργικά κενά του επισυναπτόμενου πίνακα.

Η δήλωση θα υποβληθεί αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι ως άνω ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν για τη σχολική μονάδα τοποθέτησης τους την Παρασκευή 28-08-2020 μέσω της ιστοσελίδας της υπηρεσίας μας και θα παρουσιαστούν απευθείας στη σχολική μονάδα τοποθέτησής τους από 1 έως 2 Σεπτεμβρίου 2020 μαζί με πλήρη φάκελο των απαραίτητων δικαιολογητικών, προκειμένου για τη διαδικασία πρόσληψής τους.

Για περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία πρόσληψης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά παρακαλούμε να ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας της Υπηρεσίας μας.

Επισημαίνεται, ότι η οριστική σας τοποθέτηση θα διαμορφωθεί αφού ληφθεί υπόψη η προβλεπόμενη εισήγηση του οικείου Κ.Ε.Σ.Υ. Καρδίτσας.

 

ΚΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΠΕ60.ΕΑΕ_ΠΕ61

ΚΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΠΕ70.ΕΑΕ_ΠΕ71

ΔΗΛΩΣΗ_ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ_ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ