2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Εκπαίδευση στον 21ο αιώνα: θεωρία και πράξη.
Αναζητώντας το ελκυστικό και αποτελεσματικό σχολείο


Α΄ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Tο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του ΕΚΕΔΙΣΥ, η Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος, το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ-Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και η Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne d’ Arc συνδιοργανώνουν στις 19, 20 και 21 Μαΐου 2017 στην Αθήνα το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο «Εκπαίδευση στον 21ο αιώνα: θεωρία και πράξη». Στο πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνονται και φέτος καινοτόμα βιωματικά εργαστήρια, που διοργανώνονται σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση. Η φετινή θεματική των εργαστηρίων θα αφορά στη «Βιωματική εκπαίδευση για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος με προφορική ή αναρτημένη ανακοίνωση ή με εργαστήριο θα πρέπει να στείλουν τον τίτλο και την περίληψη της ανακοίνωσής τους (έως 300 λέξεις) μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα http://ekedisyconference.weebly.com/ έως τις 28 Μαρτίου 2017.

 -ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
Υποβολή περιλήψεων: 28 Μαρτίου 2017
Ημερομηνία έγκρισης προτάσεων: 10 Απριλίου 2017
Διεξαγωγή συνεδρίου: 19, 20, 21 Μαΐου 2017

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
19 Μαΐου: Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη
20-21 Μαΐου: Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne d’ Arc
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ‒ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Γραμματεία συνεδρίου: Άλκηστις Γεωργούλη, Ισαάκ Στόγιος, Θάνος Φουργκατσιώτης Ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.