Η εγκύκλιος για τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ.

Η εγκύκλιος για τα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ.

 

      Σας ενημερώνουμε ότι οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παραιτηθούν, σύμφωνα με το Ν. 4386/2016 (ΦΕΚ τ.Α΄83/11-5-2016 – άρθρο 33 παρ. 2 εδ.α΄), πρέπει και φέτος να υποβάλλουν μόνο μία αίτηση παραίτησης σε αποκλειστική προθεσμία σε εργάσιμη ημέρα από 1 έως 10 Απριλίου.

     Δικαίωμα ανάκλησης της αίτησης που θα έχουν υποβάλει το παραπάνω δεκαήμερο, έχουν εντός

Περισσότερα...

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης και το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε) Καρδίτσας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Καρδίτσας διοργανώνουν για 10η συνεχή χρονιά εκδήλωση με πειράματα, αφίσες, κατασκευές, εργαστήρια, ομιλίες, θεατρικά και άλλα δρώμενα από το χώρο των Φυσικών Επιστημών.        

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να

Περισσότερα...

       Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας στα γραφεία της, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου, των Σχολικών Συμβούλων 1ης εκπ/κής Περιφέρειας κ. Κοτοπούλη Θωμά, της 2ης εκπ/κής Περιφέρειας κ. Κωτούλα Βασιλείου, του αναπληρωτή Δ/ντή Εκπ/σης κ. Γκιουλέκα Αθανασίου, του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Καρδίτσας κ. Σβάρνα Ιωάννη, του Προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Καρδίτσας « Νικόλαος Πλαστήρας», των διοικητικών υπαλλήλων και

Περισσότερα...

Δείτε το σποτ εδώ.

http://epiteliki.minedu.gov.gr/index.php/prosklhseis/22-dhmosiothta/proskliseis/442-prosklisi-stelexosis-tis-epitelikis-domis-espa-tou-yp-p-e-th-tomea-paideias

Οι εξετάσεις για την απόκτηση τίτλου σπουδών ενηλίκων (απολυτήριο) Δημοτικού Σχολείου θα διεξαχθούν στις 10-02-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας (Βασιαρδάνη 97 τηλ. 2441023978). Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων μαζί με το πιστοποιητικό γέννησης, φωτοτυπία ταυτότητας και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 για τον τόπο διαμονής, να υποβληθούν έως την Πέμπτη, 9-02-2017 στη Δ/νση Π.Ε Καρδίτσας (Πλαστήρα 56, 3ος όροφος, τηλ. 2441071612).

Υποκατηγορίες

 

  • ΙΝ.ΕΠ. αναζητήστε τα προγράμματα που θέλετε στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης.
  • ΤΠΕ Β' επιμόρφωση των εκπαιδευτικών β' επιπέδου για την αξιοποίηση κι εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη.
  • ΣΔΒΜ Προγράμματα |  Σχολή Διά Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας