Από το ΥΠ.Π.Ε.Θ.ανακοινώθηκε η σχετική προκήρυξη.

Για να ενημερωθείτε πατήστε ΕΔΩ.

 

Τοποθετήσεις ΠΕ 61, ΠΕ 70.ΕΑΕ & ΠΕ 71

Για να ενημερωθείτε για τη σχετική Ανάκληση Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων Αναπληρωτών Προϊσταμένων στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Θεσσαλίας (Λάρισας, Μαγνησίας, Καρδίτσας &Τρικάλων) πατήστε ΕΔΩ

Για την ενημέρωσή σας πατήστε ΕΔΩ

 Από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. ανακοινώθηκε ο τελικός αξιολογικός πίνακας αποσπάσεων για το το σχολικό έτος 2017 – 2018 και 2018 Νοτίου Ημισφαιρίου.

Για να ανοίξετε τον πίνακα πατήστε εδώ.

 

mitsiadi eyth2-136x102 

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,αγαπητοί γονείς,πολυαγαπημένα μας παιδιά.

Η νέα σχολική χρονιά άρχισε σε όλες τις σχολικές μας μονάδες. Η καλοκαιρινή ραστώνη θα δώσει τη θέση της στη δημιουργική προσπάθεια και στην προσφορά όλων μας και ιδίως των εκπαιδευτικών ,που αποτελούν την κινητήρια δύναμη του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Ήδη προετοιμάζονται, για να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους στις σχολικές αίθουσες, τις γνώσεις, την εμπειρία, τη συνεργασία τους με τους γονείς και τη διοίκηση, ώστε να ευαισθητοποιηθούν όλοι για την καλύτερη αξιοποίηση των δεξιοτήτων-δυνατοτήτων των μαθητριών και των μαθητών μας και για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος, το οποίο θα είναι ευχάριστο και δημιουργικό συγχρόνως.                                                             

Όσον αφορά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καρδίτσας το πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει σε όλα τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία μας, από το τελευταίο χωριό του κάμπου μέχρι το μακρινό Αργύρι της ορεινής Αργιθέας. Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά μετά από επίπονες προσπάθειες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και την αμέριστη βοήθεια των συνεργατών μου στη Διεύθυνση, έγινε ορθολογική χρήση του εκπαιδευτικού μας δυναμικού και όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι στις θέσεις τους, τόσο στα πρωινά όσο και στα ολοήμερα τμήματα, τα οποία από τη φετινή χρονιά λειτουργούν και στις ολιγοθέσιες σχολικές μονάδες, εφόσον οι γονείς το επιθυμούν.

Περισσότερα...

Τοποθετήσεις ΠΕ 60. ΕΑΕ

 Τοποθετήσεις ΠΕ 70.ΕΑΕ & ΠΕ 71

Τοποθετήσεις  ΠΕ 08

Τοποθετήσεις ΠΕ 32

Υποκατηγορίες

 

  • ΙΝ.ΕΠ. αναζητήστε τα προγράμματα που θέλετε στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης.
  • ΤΠΕ Β' επιμόρφωση των εκπαιδευτικών β' επιπέδου για την αξιοποίηση κι εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη.
  • ΣΔΒΜ Προγράμματα |  Σχολή Διά Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας