intro anaplirotes

Οδοιπορικά δικαιούνται οι εκπαιδευτικοί μόνο στην περίπτωση που το Σχολείο Διάθεσης είναι σε διαφορετικό Δήμο με τα Σχολεία Τοποθέτησης.

Η διαδικασία αποζημίωσης οδοιπορικών θα πραγματοποιηθεί σε δύο (2) φάσεις.

Α΄ Φάση: από Σεπτέμβριο μέχρι και Φεβρουάριο

Β΄ Φάση: από Μάρτιο μέχρι Ιούνιο

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1. Κατάσταση Πληρωμής Δαπάνης εις διπλούν. (Υπόδειγμα 1)

2. Βεβαίωση Μετακίνησης για κάθε Σχολείο Διάθεσης. (Υπόδειγμα 2)

3. Υπεύθυνη Δήλωση για μόνιμη κατοικία.

4. Υπεύθυνη Δήλωση για άδεια και αριθμό κυκλοφορίας.

5. Φωτοτυπία Ταυτότητας.

6. Φωτοτυπία Διπλώματος.

7. Φωτοτυπία Άδειας Οδήγησης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τα Υποδείγματα 1 και 2 αφού συμπληρωθούν ορθά να υπογραφούν από τον εκπαιδευτικό. Το υπόδειγμα 2  υπογράφεται και σφραγίζεται από τον Διευθυντή της Σχολικής Μονάδας. Ενώ, το υπόδειγμα 1 υπογράφεται από τον Δ/ντη ΔΠΕ Καρδίτσας.

Το υπόδειγμα 2 να συμπληρωθεί στην Α΄ Φάση μόνο το έντυπο που είναι μέχρι τον μήνα Φεβρουάριο. Οι υπόλοιποι μήνες θα ακολουθήσουν στη Β’ Φάση.  

Επίσης, η Υπεύθυνη Δήλωση μπορεί να είναι κοινή (μία Δήλωση για το 3 και 4) και μπορείτε να την εκδώσετε από το www.gov.gr. .

Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά (Α’ Φάση) θα κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 26/04/2024 στη Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Καρδίτσας στο Τμήμα ΕΣΠΑ, κατόπιν επικοινωνίας.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Με την πρόσληψή σας από αρχές Σεπτεμβρίου (07/09/2023) έως 27/09/2023 δεν συμπεριλαμβάνονται στις ημερομηνίες  αποζημίωσης οδοιπορικών.  Ειδικά στις σχολικές μονάδες του Δήμου Παλαμά μέχρι και τέλος Σεπτεμβρίου (30/09/2023).

Επίσης με τη λήξη μαθημάτων 14/06/2024 έως 21/06/2024 όλοι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ΕΕΠ, ΕΒΠ, παρουσιάζονται στις σχολικές  μονάδες τοποθέτησης και όχι στις σχολικές μονάδες διάθεσης!

Προσοχή στις ημερομηνίες που ήταν επίσημες αργίες, σχολικές εορτές, εθνικές, τοπικές ημέρες απεργίας, απουσιών, αδειών και οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται στις αποζημιώσεις οδοιπορικών.

Κατεβάστε τα έντυπα εδώ.